Kansliet är endast öppet via mejl

Kansliet tar hand om allmänna frågor om kubben. tex. öppenträning, resultat till barometrarna och andra allmänna frågor om klubben.
Medlemsansvarig kan svara på era frågor angående medlemskapet.

Titta även in på sidan för kommiteèrna. Där hittar ni mejladresser till de olika kommiteérna som kan svara på era mer specifika frågor ang kurser, Rallylydnad, Nosework mm

Vad händer i maj

8 maj från kl 15

Ingen öppen träning

Anläggningen är stängd för alla utom de som ör funktionörer och tävlande i  kval till SM i nosework

23 maj kl:19

Kerstin Karlsson från Sjöbo Brukshundklubb och berättar om pälsvård för olika hundraser och ger tips om hur du kan ta hand om just din hund på bästa sätt. Kerstin har lång erfarenhet genom att hon driver eget hundtrim.

25 maj  Inställd

Vad händer?