Kansliets öppettider är:

Måndag, tisdag, torsdag 8 - 13 onsdag 17-21 Telefonnummer: 0410-23249

Hur duktig är din hund?

Testa det den 26 augusti

Att ha en lydig och samarbetsvillig hund är något de flesta hundägare strävar efter. Med 5 enkla vardagsövningar testar vi:

Läs mer: Hur duktig är din hund?

Fixardag 1 sep

Klubben behöver piffas upp
Så den 1 september kl 10 har vi beslutat oss för att ha en fixardag
Naturligtvis behöver vi DIN hjälp.

Läs mer: Fixardag 1 sep

Medlemssidor

Medlemskap

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Svenska Brukshundklubben har ca 290 lokala klubbar runt om i landet och 17 rikstäckande rasklubbar. Organisationen har idag ca 70 000 medlemmar. Genom att bli medlem får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund.

Hur blir du medlem?

När du anmäler dig till en kurs kommer du att bli erbjuden att betala en medlemsavgift och en kursavgit och blir på så vis automatiskt medlem.

Du kan även bli medlem i Trelleborgs brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben, utan att gå kurs, genom att fylla i formuläret här nedan och sätta in medelmsavgiften på klubbens Bankgiro 5572-1088 .

Medlemsavgiften delas upp i en lokal och en central avgift. Det innebär att du som helbetalande medlem även får tidningen Brukshunden som utges med åtta nummer/år.Som medlem i SBK omfattas du även av vår Personolycksfallsförsäkring för medlemmar, våra funktionärer och figuranter samt publik vid prov, tävlingar och utställningar.

Medlemsvilkor >>
Mer om försäkringen och villkor hittar du här >>.

Medlemsansökan >>

Medlemsavgiften i Trelleborgs brukshundklubb är:

Helbetalande 610:-/år
Ungdomsmedlem upp till 25 år 300:-/år
Delbetalande 210:-/år
Delbetalande är man om man är med i någon annan brukshundklubb eller rasklubb ansluten till SBK
Familjemedlem 150:-/år

Svart Terrierklubben
Vit Herdehundklubb

Vilka kurser finns det?

Trelleborgsbrukshundklubb  har ett stort utbud av kurser med duktiga instruktörer. Hela verksamheten är ideell och det kan innebära att tillgången på instruktörer kan variera något under olika perioder. Eftersom kurserna är efterfrågade blir de fort fulltecknade. Vill du gå kurs vänta inte utan anmäl ditt intresse så fort som möjligt.
Här kan du se hela kursutbudet >>
är kan du se våra aktuella kurser >>

Vår nya webbplats på gång

Här kommer att fyllas med nyttigheter och roligheter i massor, vartefter det hinns med. Så ha förtröstan även om det är lite tunt ännu. Men titta in lite då och då så får du vara med på något skoj.