Trelleborgs Brukshundklubb

Kansliets öppettider är:  

 Går endast att nå via mejl tills vidre .

Mån, tis, ons, tors  8-13 Telefonnummer: 0410-23249


 

Viktigt

Hej alla medlemar!
Vi vill poängtera vikten av att vi alla håller oss till överenskommelsen med grannarna att parkera med luckorna mot klubbstugan om vi väljer att ha hundarna kvar i bilen medan vi tränar. Om hundarna skäller väldigt mycket under tiden vi tränar är det kanske lämpligt att ha dem i en bur under tiden andra tränar. Vi har grannar att visa hänsyn till och det är tråkigt att vissa ska behöva stå till svars för andra.
Var vänliga och håll en god ton gentemot alla ni möter på klubben, vi har alla ett ansvar som medlemmar inom SBK att hålla god ton. Vi är genom vårt medlemskap skyldiga att uppföra oss enligt den etiska policyn och är alla representanter för organisationen.

Ha det gott!
Styrelsen i TBK

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg