Kansliets öppettider är:

Går endast att nå via mejl tills vidre .

Mån, tis, ons, tors  8-13 Telefonnummer: 0410-23249

Viktigt

Hej alla medlemar!
Vi vill poängtera vikten av att vi alla håller oss till överenskommelsen med grannarna att parkera med luckorna mot klubbstugan om vi väljer att ha hundarna kvar i bilen medan vi tränar. Om hundarna skäller väldigt mycket under tiden vi tränar är det kanske lämpligt att ha dem i en bur under tiden andra tränar. Vi har grannar att visa hänsyn till och det är tråkigt att vissa ska behöva stå till svars för andra.
Var vänliga och håll en god ton gentemot alla ni möter på klubben, vi har alla ett ansvar som medlemmar inom SBK att hålla god ton. Vi är genom vårt medlemskap skyldiga att uppföra oss enligt den etiska policyn och är alla representanter för organisationen.

Ha det gott!
Styrelsen i TBK