Kansliets öppettider är:

Går endast att nå via mejl tills vidre .

Mån, tis, ons, tors  8-13 Telefonnummer: 0410-23249

Inofficiell hundutställning torsdag 6 juni 2019

För alla raser från 4 månader.
SKK:s klass indelning gäller
Domare
Gudrun Brunnström GRUPP 1,2,3,5,10
Ingrid Andersson GRUPP 4,6,7,8,9

Med reservation för ändringar
Sista anmälan 6 maj
Anmälan gör Här

Anmälningsavgift för samtliga klasser 220:- som insätts på bankgiro 5572-1088. Anmälan registreras först när anmälningsavgiften är betald. PM skickas till mail adressen ca 1 vecka innan utställning.
Barn med hund anmäls och betalas på plats. Enklare förtäring finns att köpa i klubbstugan.
Välkomna