Trelleborgs Brukshundklubb

Besök och telefontid: 

Semesterstängt 27 juni - 1 sep mejlen kontrolleras sporadiskt under denna tid

Onsdagar 18-19     

  Telefonnummer: 0410-23249

 

Övrig tid via mejl:  Kansli


 

Årets Lag och Årets Hund Large 2019! Å lite mer SM......

ÅRETS AGILITYLAG LARGE 2019

Lagetfintweb

Laget Red'n Joy blev Årets agilitylag 2019! Camilla Olofsson med Gibbs, Hanna Persson med Zuki och Camilla Sandberg med Joy har under senaste året samlat poäng och blivit bästa Largelaget 2019! Med i laget är även Li Stenberg från Lomma Bk med sin Gira. Och som grädde på moset blev suveräna Hanna och Zuki Årets Bästa agilityhund i Largeklassen! Stort varmt Grattis till er alla!

Läs mer: Årets Lag och Årets Hund Large 2019! Å lite mer SM......

SM-GULD!!!

SVENSK MÄSTARE AGILITY LARGE!

Hanna Zukiweb

Hanna Persson med sin fantastiska Zuki!

G R A T T I S!!!

Nordiska Mästerskapen i Agility!

I helgen 10-11 augusti går Nordiska Mästerskapen i Agility av stapeln. I år är det Danmark som är värdnation.

Trelleborgsekipaget Hanna och Zuki kommer att delta i svenska Landslaget både individuellt och i lag.

Vi önskar er Stort Lycka till!

Länk till Livesteam

 

Officiell Rallylydnadstävling 1 september

Välkomna att tävla dubbla Fortsättnings- och Mästarklasser i Trelleborg 1 september.

Fortsättning och Mästarklass A på förmiddagen och B-klasserna på eftermiddagen.

Domare: Lena Sundlöf och Vakant.

Sista anmälsningsdag 10 augusti då även betalning ska vara inne. Anmäl via SBK Tävling.

Självklart har vi Cafeteria med mackor, kaffe, kakor mm. Kontant och Swish.

Än en gång, Välkomna!

Nosework for Zuki!

Till förmån för Hanna och Zuki anordnar vi en "tävlingsträning" för er som har klarat doftprovet!

INBJUDAN!

LandslagsHanna beb2

Välkomna till Zukis Agilitykalas!

Zuki och hennes matte Hanna vill gärna fira sin Landslagsplats och sitt rykande färska SM-GULD genom att bjuda in till kvällstävling på Trelleborgs BK den 16 juli!

INBJUDAN

Läs mer: Välkomna till Zukis Agilitykalas!

Klubbtävling Agility 15 maj

Nu är det dags för årets första klubbtävling i agility. I år kommer vi endast att köra två klubbtävlingar (en nu och en i höst).

Vi kommer att satsa på att ha fler ansvariga på plats för att få tävlingarna att flyta på bättre. Bland annat kommer vi att bygga en bana på varje sida för att slippa ödsla så mycket tid på ombyggnad.

Cafeterian kommer att ha öppet med försäljning av lättare förtäring och fika. Även om ni inte vill tävla själv så är ni varmt välkomna att komma och titta. Kanske passa på att köra lite miljöträning med din hund?

Givetvis kommer resultaten från båda klubbtävlingarna att slås ihop och tre stycken klubbmästare att utses. (en i XS/S/M, en i XL/L och en i Novis)

    Läs mer om hur du anmäler och betalar HÄR 

         Varmt Välkomna! 

Hål i staketet

Det har kommit till styrelsens kännedom att det finns hål i staketet runt våra appellplaner, givetvis vill vi åtgärda detta, men som ni alla vet är vi en idéell förening och allt underhåll sköts i mån av tid. Jag vill poängtera att det är en träningsanläggning och inte en rastgård. Det är så att det strikta hundägaransvaret gäller på klubben och det är er skyldighet att hålla era hundar under uppsikt även under träning, oavsett om vår klubb är inhägnad eller ej. 

Läs mer: Hål i staketet 

Medlemssidor

Medlemskap

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Svenska Brukshundklubben har ca 290 lokala klubbar runt om i landet och 17 rikstäckande rasklubbar. Organisationen har idag ca 70 000 medlemmar. Genom att bli medlem får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund.

Hur blir du medlem?

När du anmäler dig till en kurs kommer du att bli erbjuden att betala en medlemsavgift och en kursavgit och blir på så vis automatiskt medlem.

Du kan även bli medlem i Trelleborgs brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben, utan att gå kurs, genom att fylla i formuläret här nedan och sätta in medelmsavgiften på klubbens Bankgiro 5572-1088 .

Medlemsavgiften delas upp i en lokal och en central avgift. Det innebär att du som helbetalande medlem även får tidningen Brukshunden som utges med åtta nummer/år.Som medlem i SBK omfattas du även av vår Personolycksfallsförsäkring för medlemmar, våra funktionärer och figuranter samt publik vid prov, tävlingar och utställningar.

Medlemsvilkor >>
Mer om försäkringen och villkor hittar du här >>.

Medlemsansökan >>


Medlemsavgiften i Trelleborgs brukshundklubb är:

Helbetalande 610:-/år
Ungdomsmedlem upp till 25 år 300:-/år
Delbetalande 210:-/år
Delbetalande är man om man är med i någon annan brukshundklubb eller rasklubb ansluten till SBK
Familjemedlem 150:-/år

Medlemsansökan >>

Anslutna rasklubbar

Chodský pesklubben
Svenska Australian Cattledog Klubben
Svenska Australian Shepherd Klubben
Svenska Beauceronklubben
Rasklubben för Belgiska Vallhundar
Rasklubben Hollandse Herdershond
Svenska Bouvier Des Flandresklubben
Svenska Boxerklubben
Svenska Briardklubben
Svenska Collieklubben
Svenska Dobermannklubben
Svenska Hovawartklubben
Svenska Kelpieklubben
Svenska Riesenschnauzerklubben
Svenska Rottweilerklubben
Svenska Schäferhundklubben
Svart Terrierklubben
Vit Herdehundklubb


Vilka kurser finns det?

Trelleborgsbrukshundklubb  har ett stort utbud av kurser med duktiga instruktörer. Hela verksamheten är ideell och det kan innebära att tillgången på instruktörer kan variera något under olika perioder. Eftersom kurserna är efterfrågade blir de fort fulltecknade. Vill du gå kurs vänta inte utan anmäl ditt intresse så fort som möjligt.
Här kan du se hela kursutbudet >>
H
är kan du se våra aktuella kurser >>

 

Styrelsen

 

 

Ordförande   Britta Brinck-Nehlin             Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
V.Ordförande   Karin Mårtensson  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Sekreterare   Helene Forsberg      Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Kassör   Ingrid Jensen
 Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Ledamot   Olle Nilsson  
Ledamot     
Ledamot   Birthe Wallin  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Suppleant   Lena Sundlöf  
Suppleant   Kjell Bergström  
     

 

Våra instruktörer

35EF034F 38CE 47DD 8387 C6D8AF13572C

 

Jag heter Johanna Frid och är agility instruktör. När jag inte håller kurser så tränar och tävlar jag agility och rallylydnad med mina hundar Chivaz och Lupus

  

                     

FB IMG 1525841694803

  

Jag heter Pia Wärja och är valp- och allmänlydnadsinstruktör. Jag blev instruktör för att jag älskar att prata hund.
När jag inte håller kurs så tränar och tävlar jag i agility med mina hundar Gizmo och Zam.
              

 

2 

Mitt namn är Sandra och har varit instruktör på brukshundklubben sedan 2014! Men varit aktiv sedan 2008! Har själv två hundar en american staffordshire terrier och en staffordshire bullterrier! Tränar/tävlar lydnad, rallylydnad, agility, utställning mm!
Har ett stort intresse för hundens beteende och har gått skk:s distansutbildning: hundens beteende! Har även Jobbat på hundpensionat! Bor i havgård med min familj, hundar och katter!      

 

 


anna 

Jag heter Anna Hanning. Jag har haft hund i familjen sedan jag var barn men skaffade min första egna hund, en tollare, 2011. I familjen finns nu Ziggy Stardust och hans son Super. Allt eftersom har mitt hundintresse och även intresset för att träna hund ökat. Jag har tränat tävlingslydnad, rallylydnad, agility och nose work. Ziggy och jag har framförallt tävlat i agility och rallylydnad. Utveckling och lärande ligger mig varmt om hjärtat och kan jag så hjälper jag gärna andra att bygga relation och lära sig att samarbeta med sina                                 hundar! Därför tog jag chansen att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör under 2016/2017. Idag håller jag valpkurs/grundkurs och                               allmänlydnadskurs. 

Dino och fjllvandring

Jag heter Lend Sundlöf och är aktiv inom Svenska Brukshundklubben sedan 20 år. Älskar att träna hund och har aktivt tränat och tävlat agility, bruksspår, lydnad, rallylydnad och viltspår.Min vidareutbildning inom SBK hal gett mig möjlighet att bli instruktör, SBK Lärare inom allmänlydnad och rallylydnad samt problembeteende, domare i rallylydnad och mentalfigurant A för MH-prov. Min egen hund är en tollare, en senior på 11 år, som har avslutat sin tävlingskarriär och tränar endast som aktivering. Att vandra med hund i fjällen är en av mina favoritsyselsättningar.

 

                     

                       Kerstin är utbildad agilityinstruktör och har tävlat upp till klass 3.Utbildad skrivare i Rallylydnad och tävlar i avancerad klass.
                       SNWK-certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare samt tävlar i NW2.
                       Håller idag kurser i nosework.

 

                       Claes är utbildad agilityinstruktör, tävlar i klass 3 samt håller kurser i agility.

 

 Sara Smith

 Jag heter Sarah Smith och är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Jag har varit aktiv på TBK sedan 2001. Just nu har jag en Australian Shepherd hane "Diesel" som är 12 år samt en Border Collie tik "Bella" som är snart 2 år. För tillfället håller jag i agilitykurser. Agility är det som jag sysslat absolut mest med inom hundträning men har även nu sedan vi skaffade Bella börjat med vallning.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan hund i hemmet!

 

             

 

 

 

Kommittéer

Agility

Sammankallande: Philip Åkerblom
  Har ni några frågor tom agilitty så kan ni mejla kommittén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 


HUG

Sammankallande: Anna Hanning
  Har ni några frågor angående våra kurser så kan ni mejla kommittén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Plan & Hus
Sammankallande: Olle Nilsson


NoseWork
Sammankallande: Kerstin Rörstam
  Har ni frågor angående nosework så kan ni mejla kommiteén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Rallylydnad

Sammankallande: Sandra Jösson
    Har ni frågor angående rallylydnad så kan ni mejla kommiteén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Tävling
Sammankallande: Karin Weijland


Utställning
Sammankallande: Helene Forsberg
   Har ni frågor angående vår utställning så kan ni mejla kommiteén Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg