Kansliets öppettider är:

Klubbtävling Agility 29/8 kl 18.30

Klubbtävling Agility 29/8 18.30

-Öppenklasser i Agility och hopp
-Seniorklass på samma banor med lägre hinder
-Novisklass för hundar som inte startat på officiell tävling eller barn under 13 år som springer med en mer rutinerad hund.

30:-/start betalas på plats

Vi hjälps åt att vara funktionärer och bygga bana.
😊

Klubbtävlingsregler

Anmälningsformulär >>>

Styrelsen

V.Ordförande   Sandra Sånesson
Kassör   Mia Dessner
Ledamot   Olle Nilsson
Ledamot   Camilla Hedin
Ledamot   Sandra Jönsson
Suppleant   Anna Labrosse
Suppleant   Sandra Larsen

Våra instruktörer

35EF034F 38CE 47DD 8387 C6D8AF13572C

Jag heter Johanna Frid och är agility instruktör. När jag inte håller kurser så tränar och tävlar jag agility och rallylydnad med mina hundar Chivaz och Lupus

FB IMG 1525841694803

Jag heter Pia Wärja och är valp- och allmänlydnadsinstruktör. Jag blev instruktör för att jag älskar att prata hund.
När jag inte håller kurs så tränar och tävlar jag i agility med mina hundar Gizmo och Zam.

2

Mitt namn är Sandra och har varit instruktör på brukshundklubben sedan 2014! Men varit aktiv sedan 2008! Har själv två hundar en american staffordshire terrier och en staffordshire bullterrier! Tränar/tävlar lydnad, rallylydnad, agility, utställning mm!
Har ett stort intresse för hundens beteende och har gått skk:s distansutbildning: hundens beteende! Har även Jobbat på hundpensionat! Bor i havgård med min familj, hundar och katter!

anna

Jag heter Anna Hanning. Jag har haft hund i familjen sedan jag var barn men skaffade min första egna hund, en tollare, 2011. I familjen finns nu Ziggy Stardust och hans son Super. Allt eftersom har mitt hundintresse och även intresset för att träna hund ökat. Jag har tränat tävlingslydnad, rallylydnad, agility och nose work. Ziggy och jag har framförallt tävlat i agility och rallylydnad. Utveckling och lärande ligger mig varmt om hjärtat och kan jag så hjälper jag gärna andra att bygga relation och lära sig att samarbeta med sina                                 hundar! Därför tog jag chansen att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör under 2016/2017. Idag håller jag valpkurs/grundkurs och                               allmänlydnadskurs. Jag sitter även med i styrelsen sedan 2015, 2018 blev jag invald som ordförande.

Kommittéer

Agility