Kansliets öppettider är:

Måndag, tisdag, torsdag 8 - 13 onsdag 16-20.30  Telefonnummer: 0410-23249

Hål i staketet

Det har kommit till styrelsens kännedom att det finns hål i staketet runt våra appellplaner, givetvis vill vi åtgärda detta, men som ni alla vet är vi en idéell förening och allt underhåll sköts i mån av tid. Jag vill poängtera att det är en träningsanläggning och inte en rastgård. Det är så att det strikta hundägaransvaret gäller på klubben och det är er skyldighet att hålla era hundar under uppsikt även under träning, oavsett om vår klubb är inhägnad eller ej.

Läs mer: Hål i staketet

Styrelsen

V.Ordförande   Sandra Sånesson
Kassör   Mia Dessner
Ledamot   Olle Nilsson
Ledamot   Camilla Hedin
Ledamot   Sandra Jönsson
Suppleant   Anna Labrosse
Suppleant   Sandra Larsen

Våra instruktörer

35EF034F 38CE 47DD 8387 C6D8AF13572C

Jag heter Johanna Frid och är agility instruktör. När jag inte håller kurser så tränar och tävlar jag agility och rallylydnad med mina hundar Chivaz och Lupus

FB IMG 1525841694803

Jag heter Pia Wärja och är valp- och allmänlydnadsinstruktör. Jag blev instruktör för att jag älskar att prata hund.
När jag inte håller kurs så tränar och tävlar jag i agility med mina hundar Gizmo och Zam.

2

Mitt namn är Sandra och har varit instruktör på brukshundklubben sedan 2014! Men varit aktiv sedan 2008! Har själv två hundar en american staffordshire terrier och en staffordshire bullterrier! Tränar/tävlar lydnad, rallylydnad, agility, utställning mm!
Har ett stort intresse för hundens beteende och har gått skk:s distansutbildning: hundens beteende! Har även Jobbat på hundpensionat! Bor i havgård med min familj, hundar och katter!

anna

Jag heter Anna Hanning. Jag har haft hund i familjen sedan jag var barn men skaffade min första egna hund, en tollare, 2011. I familjen finns nu Ziggy Stardust och hans son Super. Allt eftersom har mitt hundintresse och även intresset för att träna hund ökat. Jag har tränat tävlingslydnad, rallylydnad, agility och nose work. Ziggy och jag har framförallt tävlat i agility och rallylydnad. Utveckling och lärande ligger mig varmt om hjärtat och kan jag så hjälper jag gärna andra att bygga relation och lära sig att samarbeta med sina                                 hundar! Därför tog jag chansen att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör under 2016/2017. Idag håller jag valpkurs/grundkurs och                               allmänlydnadskurs. Jag sitter även med i styrelsen sedan 2015, 2018 blev jag invald som ordförande

Dino och fjllvandring

Jag heter Lend Sundlöf och är aktiv inom Svenska Brukshundklubben sedan 20 år. Älskar att träna hund och har aktivt tränat och tävlat agility, bruksspår, lydnad, rallylydnad och viltspår.Min vidareutbildning inom SBK hal gett mig möjlighet att bli instruktör, SBK Lärare inom allmänlydnad och rallylydnad samt problembeteende, domare i rallylydnad och mentalfigurant A för MH-prov. Min egen hund är en tollare, en senior på 11 år, som har avslutat sin tävlingskarriär och tränar endast som aktivering. Att vandra med hund i fjällen är en av mina favoritsyselsättningar.

Kerstin är utbildad agilityinstruktör och har tävlat upp till klass 3.Utbildad skrivare i Rallylydnad och tävlar i avancerad klass.
                       SNWK-certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare samt tävlar i NW2.
                       Håller idag kurser i nosework.

Claes är utbildad agilityinstruktör, tävlar i klass 3 samt håller kurser i agility.

Sara Smith

Jag heter Sarah Smith och är utbildad allmänlydnadsinstruktör. Jag har varit aktiv på TBK sedan 2001. Just nu har jag en Australian Shepherd hane "Diesel" som är 12 år samt en Border Collie tik "Bella" som är snart 2 år. För tillfället håller jag i agilitykurser. Agility är det som jag sysslat absolut mest med inom hundträning men har även nu sedan vi skaffade Bella börjat med vallning.
Jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan hund i hemmet!

Kommittéer

Agility