Kansliets öppettider är:

Semesterstängt 13-23 augusti

Måndag, tisdag, torsdag 8 - 13 onsdag 17-21 Telefonnummer: 0410-23249

Viktig information

Det har kommit till styrelsens kännedom att det finns hål i staketet runt våra appellplaner, givetvis vill vi åtgärda detta, men som ni alla vet är vi en idéell förening och allt underhåll sköts i mån av tid. Jag vill poängtera att det är en träningsanläggning och inte en rastgård. Det är så att det strikta hundägaransvaret gäller på klubben och det är er skyldighet att hålla era hundar under uppsikt även under träning, oavsett om vår klubb är inhägnad eller ej.

Givetvis är det beklagligt att hundar lyckats smita ut, det vill vi ju såklart inte ska ske! Detta blir därför ett ypperligt tillfälle för mig att påminna om vår fixardag den 1 september där alla klubbens medlemmar hälsas varmt välkomna att delta med de kunskaper och erfarenheter ni besitter! Vi kommer att ställa i ordning, laga och fixa det som behövs. Ta med er familjen men låt de pälsbeklädda stanna hemma denna dag då det kommer köras fordon och barn springer lösa 😉 Vi bjuder på grillad korv som tack för er hjälp att hålla vår fina klubb i ordning!
Anmälningsformulär finner ni här! Anmälningsformulär >>>
Ha en fortsatt skön sommar,
Anna Hanning, ordförande TBK