Trelleborgs Brukshundklubb

Besök och telefontid: 

Semesterstängt 27 juni - 1 sep mejlen kontrolleras sporadiskt under denna tid

Onsdagar 18-19     

  Telefonnummer: 0410-23249

 

Övrig tid via mejl:  Kansli


 

Klubbtävling Agility 15 maj

Nu är det dags för årets första klubbtävling i agility. I år kommer vi endast att köra två klubbtävlingar (en nu och en i höst).

Vi kommer att satsa på att ha fler ansvariga på plats för att få tävlingarna att flyta på bättre. Bland annat kommer vi att bygga en bana på varje sida för att slippa ödsla så mycket tid på ombyggnad.

Cafeterian kommer att ha öppet med försäljning av lättare förtäring och fika. Även om ni inte vill tävla själv så är ni varmt välkomna att komma och titta. Kanske passa på att köra lite miljöträning med din hund?

Givetvis kommer resultaten från båda klubbtävlingarna att slås ihop och tre stycken klubbmästare att utses. (en i XS/S/M, en i XL/L och en i Novis)

    Läs mer om hur du anmäler och betalar HÄR 

         Varmt Välkomna! 

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg