Besök och telefontid:

Semesterstängt 27 juni - 31 juli   mejlen kontrolleras sporadiskt under denna tid

Onsdagar 18-19

Telefonnummer: 0410-23249

Övrig tid via mejl:  Kansli

Årets Lag och Årets Hund Large 2019! Å lite mer SM......

ÅRETS AGILITYLAG LARGE 2019

Lagetfintweb

Laget Red'n Joy blev Årets agilitylag 2019! Camilla Olofsson med Gibbs, Hanna Persson med Zuki och Camilla Sandberg med Joy har under senaste året samlat poäng och blivit bästa Largelaget 2019! Med i laget är även Li Stenberg från Lomma Bk med sin Gira. Och som grädde på moset blev suveräna Hanna och Zuki Årets Bästa agilityhund i Largeklassen! Stort varmt Grattis till er alla!

Laget hade även kvalificerat sig till SM. Tyvärr blev Gibbs skadad och kunde inte vara med i laget. Då fick Camillas Leo hoppa in och som han gjorde det! Laget slutade på en sammanlagd 5e plats! Stort Grattis!

Även Lotta Mårtensson med Antrax placerade sig med laget Rising Starz på en hedrande 7e plats! Grattis!

Övriga resultat hittas på Agilitydata