Trelleborgs Brukshundklubb

Kansliet är endast öppet via mejl

                                                                     

Kansliet tar hand om allmänna frågor om kubben. tex. öppenträning, resultat till barometrarna och andra allmänna frågor om klubben.
Vår ordförande har hand om uthyrning av stuga/plan, om något har blivit fel i klubben, om du vill hålla ett föredrag hos oss. om du vill hjälpa till med något på klubben - man behöver inte ha hund  
Webmaster är den som kan svara på frågor ang hemsidan, som ni mejlar till om ni hittar fel i hemsidan, eller i anmälningsformulären. eller något annat som finns på hemsidan. 
Medlemsansvarig kan svara på era frågor angående medlemskapet.                                                                                              

Till kansliet
Till ordförande
Till webmaster
Till medlemsansvarig 

Titta även in på sidan för kommiteèrna. Där hittar ni mejladresser till de olika kommiteérna som kan svara på era mer specifika frågor ang kurser, Rallylydnad, Nosework mm 

 


 

Årets Lag och Årets Hund Large 2019! Å lite mer SM......

ÅRETS AGILITYLAG LARGE 2019

Lagetfintweb

Laget Red'n Joy blev Årets agilitylag 2019! Camilla Olofsson med Gibbs, Hanna Persson med Zuki och Camilla Sandberg med Joy har under senaste året samlat poäng och blivit bästa Largelaget 2019! Med i laget är även Li Stenberg från Lomma Bk med sin Gira. Och som grädde på moset blev suveräna Hanna och Zuki Årets Bästa agilityhund i Largeklassen! Stort varmt Grattis till er alla!

Laget hade även kvalificerat sig till SM. Tyvärr blev Gibbs skadad och kunde inte vara med i laget. Då fick Camillas Leo hoppa in och som han gjorde det! Laget slutade på en sammanlagd 5e plats! Stort Grattis!

Även Lotta Mårtensson med Antrax placerade sig med laget Rising Starz på en hedrande 7e plats! Grattis!

Övriga resultat hittas på Agilitydata

Vad händer?

Kursinfo

Markera den kurs som du är intresserad av, fyll i din e-postadress och ditt namn. Är du intresserad av fler kurser gör du en ny anmälan. Du får ett mail som du måste bekräfta. Ser du inget titta i din spammapp. När en kurs blir aktuell får du e-post med länk så du kan se om kursen passar dig och anmäla dig. Klicka i rutan under ditt namn för att godkänna prenumerationen.
Antispam
Vi har lagt in spamskydd. Fyll i bokstäverna.

 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg