Kansliet är endast öppet via mejl

Kansliet tar hand om allmänna frågor om kubben. tex. öppenträning, resultat till barometrarna och andra allmänna frågor om klubben.
Medlemsansvarig kan svara på era frågor angående medlemskapet.

Titta även in på sidan för kommiteèrna. Där hittar ni mejladresser till de olika kommiteérna som kan svara på era mer specifika frågor ang kurser, Rallylydnad, Nosework mm

Tillfälle !

Vi har äran att få Claes Andersson och Victoria Muthwill till TBK för att hålla agilitykurs under våren😃
Kursen riktar sig först till er som redan tävlar och till er som vill börja tävla. Vi delar in oss i grupper efter kunskapsnivå.
Blir vi tillräckligt många kör vi i två grupper samtidigt. (Två instruktörer)
En-två grupp/er kl 17-19
En-två grupp/er kl 19-21
Vardera 4 ekipage/grupp.
När ? 14/4-19/5 (sex tillfällen)

Kostnad: 1400kr!! Kan bli billigare om vi fyller platserna😃

Sista anmälningsdagen 29 februari sista betalningsdgen 27 mars vart du ska betala kommer senare

Anmälan är bindande (men man kan hitta ersättare själv eller fråga om det finns reserver).

Anmäl här!

Presentation av Clase och Victoria hittar du här under

Claes:
Claes har varit agilityinstruktör sedan 3 år tillbaka. Han tävlar aktivt med sina två hundar Bruno och Cingo som båda tävlar i klass 3. Bruno (golden/bc) är snart 7 år och kommer till sommaren att tävla sitt 4de SM i ystad. Cingo (bc) som nyss fyllt 2 år plockade sitt första cert i höstas.
”Fokus på mina kurser kommer att ligga på icke verbala kommandon, linjer, vägval och hastighet.”
Victoria:
Sedan 2014 har Victoria varit agilityintruktör. Hennes första agilityhund Tequila var en portugisisk vattenhund som tävlade i klass 3 och de plockade tillsammans några SM-pinnar. Idag tävlar Victoria med sin border collie Whiskey i klass 3 och till sommaren skall se springa sitt första SM tillsammans i Ystad. ”På mina kurser kommer vi att köra mycket på detaljträning, jobba på att få en bra känsla tillsammans med hunden och få ett bra flyt på banan.”
Mer info om Victorias fokus på sin kurs kommer läggas in under kommentarerna under dagarna som följer.
Filmer på Claes o Victoria in action hittar du på vår Facebookssida
Varmt välkomna med er anmälan!!

Vad händer?