Kansliet är endast öppet via mejl

Kansliet tar hand om allmänna frågor om klubben. tex. öppenträning, resultat till barometrarna och andra allmänna frågor om klubben.
Medlemsansvarig Kan svara på era frågor angående medlemskapet.
Kursansvarig  är den som kar koll på när våra kurser är på gång och kan svara på alla  era frågor rörande kurserna

Till kursansvarig

Medlemsträff 23/9 kl 18

Hej alla glada medlemmar!

Nu tycker vi i styrelsen att det var längesedan vi sågs!
På grund av rådande situation i världen har vi fått låta våra medlemsmöten stå åt sidan men nu vill vi gärna ses under lite ledigare omständigheter!

Vi bjuder in till en medlemsträff där vi tillsammans kommer att diskutera och justera våra trivselregler för att få ett så trevligt klimat som möjligt på klubben.

Den andra punkten vi skulle vilja diskutera är hur vi skapar större delaktighet för alla medlemmar i klubben.

Vi vill ju att alla ska känna sig framförallt välkomna och som likvärdiga medlemmar.
Klubben bjuder på en enklare måltid så kom och umgås över en bit mat tillsammans och skapa en ännu bättre samhörighet!
Anmäl om du kommer senast söndagen den 13/9 via länken så att vi vet hur många vi ska ordna mat till:

Anmälningsformulär >>>