Kansliet är öppet första onsdagen i månaden mellan 17.30-20 övrig tid via mejl

Kansliet tar hand om allmänna frågor om klubben. tex. öppenträning, resultat till barometrarna och andra allmänna frågor om klubben.
Medlemsansvarig Kan svara på era frågor angående medlemskapet.
Kursansvarig  är den som kar koll på när våra kurser är på gång och kan svara på alla  era frågor rörande kurserna

Till kursansvarig

I sammarbete med

slogga

Workshop Hoopers

Välkomna att prova på den nya hundsporten Hoopers.
I Hoopers dirigerar du hunden genom en bana bestående av hoops (bågar), tunnor, staket och tunnlar. Hunden springer och du som förare ska stanna i ett dirigeringsområde och styra hunden med kommando.
Hoopers passar till alla hundar och förare, stora och små, unga och äldre. Som förare behöver du inte kunna springa med din hund som i agility.
Vi träffas kl. 13-15.15 söndagen den 6/6 på klubben för att prova på denna fantastiskt roliga sport. Max 6 deltagare.
Kostnad 250 kr för detta tillfälle. Anmäler gör ni senast 28/5 via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. När ni fått bekräftelsemail på att ni fått plats betalar ni 250 kr via Swish, nr 123 514 72 02 (klubbens konto). Märk med namn och Hoopers. Platsen är er först när betalning skett, senast 30/5.
Kurs kommer att komma under hösten.

Ser fram emot att få introducera denna hundsport till fler!!

Välkomna//
Kerstin Rörstam