Trelleborgs brukshundklubb

För dig och din hund

Kurser

 

Vilka kurser kan jag gå?

För att delta på våra kurser skall hunden vara fullvaccinerad, id-märkt och uppnått minst 3 månaders ålder. Du som förare måste vara medlem i vår klubb.


Om du inte är medlem sedan tidigare är det är viktigt att du anmäler ditt medlemskap via länken nedan så att uppgifterna kommer in till medlemsregistret. Samma sak gäller om du är medlem i annan brukshundklubb och vill bli delmedlem hos oss.


Anmäla medlemskap kan du göra HÄR

 

Hur anmäler jag mig till kurs?

När en kurs är öppen för anmälan, hittar du den under Kurser Våren 2022. Anmälningsformuläret ligger öppet tills kursen är fullbokad. Var noga när du fyller i formuläret, så att dina uppgifter blir korrekta. Som bekräftelse på att du kommit med på kursen, kommer ett mail baserat på de uppgifter du skrivet in. Får du inget mail, så har något blivit fel. När du har fått bekräftelsen, betalar du in deltagaravgiften omgående. Din anmälan är inte giltig förrän deltagaravgiften betalats.


Kommer det in fler anmälningar än vi har plats till, så meddelar vi de, som har fått en reservplats, om de kommit med eller ej.


En inbjudan med alla detaljer kring kursen som starttid och vad du behöver ha med dig kommer i god tid före kursstart.


OBS! Vi tar inte emot förhandsanmälningar till kurser! 

Alla våra kurser anordnas tillsammans med Studiefrämjandet 
slogga fill 100x50


 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg