Trelleborgs brukshundklubb

För dig och din hund

Medlemssidor

Svenska Brukshundklubben (SBK) är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Svenska Brukshundklubben har ca 290 lokala klubbar runt om i landet och 17 rikstäckande rasklubbar. Organisationen har idag ca 70 000 medlemmar. Genom att bli medlem får du tillgång till många utbildningar och aktiviteter för dig och din hund.

Hur blir du medlem?

Du kan även bli medlem i Trelleborgs brukshundklubb och Svenska Brukshundklubben, utan att gå kurs, genom att klicka HÄR

Medlemsavgiften delas upp i en lokal och en central avgift. Det innebär att du som helbetalande medlem även får tidningen Brukshunden som utges med åtta nummer/år.Som medlem i SBK omfattas du även av vår Personolycksfallsförsäkring för medlemmar, våra funktionärer och figuranter samt publik vid prov, tävlingar och utställningar.

Medlemsvilkor >>

Mer om försäkringen och villkor hittar du här >>

Medlemsansökan gör du HÄR

Medlemsavgiften i Trelleborgs brukshundklubb är:

Helbetalande 610:-/år
Ungdomsmedlem upp till 25 år 300:-/år
Delbetalande 210:-/år
Delbetalande är man om man är med i någon annan brukshundklubb eller rasklubb ansluten till SBK
Familjemedlem 150:-/år

Medlemsansökan gör du HÄR

Vilka kurser finns det?

Trelleborgsbrukshundklubb  har ett stort utbud av kurser med duktiga instruktörer. Hela verksamheten är ideell och det kan innebära att tillgången på instruktörer kan variera något under olika perioder. Eftersom kurserna är efterfrågade blir de fort fulltecknade. Vill du gå kurs vänta inte utan anmäl ditt intresse så fort som möjligt.

Här kan du se hela kursutbudet >>

Här kan du se våra aktuella kurser >>