Trelleborgs brukshundklubb

För dig och din hund

Om klubben

264

 Trelleborgs
 Brukshundklubb

På Trelleborgs Brukshundklubb är alla välkomna oavsett ras eller aktivitet ni är intresserade av. Vi älskar när ni aktiverar era hundar om det så är agility, lydnad, nosework eller någon annan rolig aktivitet eller sport. Vi strävar efter att ni som hundägare ska känna samhörighet, att vi ska kunna möta era behov och dessutom göra det med stor kompetens. Eftersom verksamheten är ideell vet vi att våra instruktörer brinner för det dem gör.

Vi vill skapa en plats där hundägare kan mötas i sitt intresse och för att lyckas med det behöver vi se till att det finns en tillgänglighet i form av träningsplan, redskap, belysning osv. Därför behöver du vara medlem för att få tillgång till vår anläggning och kurser. När du blir medlem i Trelleborgs Brukshundklubb blir du samtidigt medlem i den centrala Brukshundklubben som idag består av ca 60.000 medlemmar. Utöver det ingår en hel del förmåner, tidningen Brukshunden som skickas hem till dig och en personolycksfallsförsäkring som komplement till dina egna försäkringar.Blir medlem redan idag! 

Medlemsavgiften i Trelleborgs Brukshundsklubb är:

Helt medlemskap 610:-/år
Ungdomsmedlem upp till 25 år 300:-/år
Delbetalande medlem* 210:-/år
Familjemedlem 150:-/år

* Delbetalande är man om man redan är med i någon annan brukshundklubb eller rasklubb ansluten till Svenska Brukshundklubben.
 

Läs mer om Svenska Brukshundklubben

Läs mer om dina förmåner som medlem

Läs med om hur vi behandlar dina personuppgifter och fullständiga medlemsvillkor

 

 Varmt välkommen!

 

 

 


 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg