Trelleborgs brukshundklubb

Kommittéer

Samhörighet • Behov • Kompetens

Samarbete
Att ingå och samarbeta med andra med samma intresse i en kommitté är bästa sättet att lära sig mer om hund. Kommittéernas uppdrag är, i första hand aktivt och kreativt.
Uppdraget syftar till att gemensamt planera och genomföra olika evenemang till nytta och glädje såväl för egen del, som för alla klubbens medlemmar. Ditt engagemang ger dig gemenskap och bygger ”vi-känsla” i klubben.

Behov
Utan aktiva medlemmar kan ingen klubb existera. Trelleborgs Brukshundkubb är en klubb med medlemmar, som är intresserade och aktiva i flera olika hundsporter.

Aktiviteter, såsom träning, kurser, tävling behöver planeras och organiseras. TBK har valt att organiseras i kommittéer helt enkelt för att det behövs i en aktiv klubb, men även för att inspirera nya medlemmar att lära sig mer om hundar och hundsport.

Kompetens

Vi medlemmar har mer eller mindre tid, olika kompetenser och intresse att engagera oss i en brukshundklubb. Allt från att då och då bidra med sin tid - till att bidra ofta och mycket.
Tid och kunskap bestämmer hur mycket du vill eller kan engagera dig. För att fungera som klubb behövs både du, som redan kan en hel del om verksamheten och i allra högsta grad även du som gärna vill lära dig mer.
Medlemmarna bygger klubben gemensamt - både i det lilla och i det större perspektivet.

Trelleborgs Brukshundklubb har förslag på följande kommittéer:

• Agility
  • Kommunikation/hemsida
    • Annette Lundfall (sammankallande), Josephine Rosvall och Ian Dilton
  • Kök
  • Lydnad/bruks
  • Nose-work
    • Kerstin Rörstam (sammankallande)
  • Plan/stuga
  • Rallylydnad
  • Utbildning/kurser
  • Utställning