Trelleborgs brukshundklubb

För dig och din hund

Våra instruktörer

 

 

Birthe red

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Birthe

Jag är det senaste nytillskottet bland klubbens instruktörer i valp,-och allmänlydnad. Själv är jag intresserad av och har sysslat med lydnad, jaktträning och patrullhundar.  MIn nuvarande hund, Clinton är en welsh springer spaniel som är utbildad "Besöks-och terapihund". Just nu vidareutbildas han till "Språk,- och läshund". Jag kommer hålla kurser i valp,- och allmänlydnad och annat som relaterar till det. Vi ses på klubben

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 Sandra

Jag har varit instruktör på brukshundklubben sedan 2014! Men varit aktiv sedan 2008. Har själv två hundar en american staffordshire terrier och en staffordshire bullterrier. Tränar/tävlar lydnad, rallylydnad, agility, utställning mm! Har ett stort intresse för hundens beteende och har gått skk:s distansutbildning: hundens beteende! Har även Jobbat på hundpensionat! Bor i havgård med min familj, hundar och katter!      

 


anna

 

 

 

 

 

 

 Anna

Jag har haft hund i familjen sedan jag var barn men skaffade min första egna hund, en tollare, 2011. Allt eftersom har mitt hundintresse och även intresset för att träna hund ökat. Jag tränar tävlingslydnad, rallylydnad, agility, spår och nose work. Jag har framförallt tävlat i agility och rallylydnad. Jag är även utbildad mentalfigurant för MH samt MT och brinner för att förstå och läsa hund. Utveckling och lärande ligger mig varmt om hjärtat och kan jag så hjälper jag gärna andra att bygga relation och lära sig att samarbeta med sina hundar! Därför tog jag chansen att utbilda mig till allmänlydnadsinstruktör under 2016/2017. Idag håller jag valpkurs/grundkurs och allmänlydnadskurs. 

 

 

 

man g67ac803b3 1280

 

 

 

 

 

 

 

 

Kerstin 

Jag är utbildad agilityinstruktör och har tävlat upp till klass 3. Utbildad skrivare i Rallylydnad och tävlar i avancerad klass. SNWK-certifierad noseworkinstruktör och doftprovsdomare samt tävlar i NW2. Håller idag kurser i nosework.

 

JosephineRosvall
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Josephine

Skaffade min första hund, en Australian Shepherd tik vid namn Astrid 2017 och har sedan dess varit frälst i hundlivet. Har testat på det mesta men 2019-21 låg fokus på räddningshundsutbildning för MSB där vi tog oss till certifieringsprovet. Sysslar även med skogssök, bruks- och tävlingslydnad. Har tidigare även kört nosework där vi 2019 kvalade in till länsmästerskapen i SM. Hund nummer 2 anlände mars 2021, en aussie till vid namn Aska.

Förutom hundträning i olika former brinner jag för mentalitet och kommunikation. Varje hund är en individ och det gäller att lära känna den individen och dens mentalitet för att hitta rätt kommunikationsvägar. Jag är ny som instruktör 2021 och kommer främst fokusera på valp och lydnadskurser till en början.


 
© Trelleborgs Brukshundklubb

Gislövs strandväg 209 - 231 92 Trelleborg